lördag 27 september 2008

matematik idag.

Hej och hallå..Visar bild från Forshall hemmavid. Bilden tagen av min vän stora Yvonne..har ju två Yvonnar nära..haha..
Jaha ja..idag har jag övat min matematiska förmåga litegrann.Jag har aldrig någonsin varit intresserad av matte vare sig i skolan eller i verkliga livet..Så något matematiskt snille är jag inte. Men jag klarar ju det mest elementära så att säga. I dag när jag hade tagit min dusch så "störde" jag mig på ett HÅR..PÅ HAKAN..Så idag började "pincettkriget" igen..fniss..Jag passade då också på att se hur det såg ut på ögonen. Jag hade ju fransar kvar så sent som efter den 4e behandlingen. Så jag tänkte kolla in hur det såg ut idag..Det var då jag fick användning för min matematiska förmåga..fniss igen...Det fanns EXAKT EN i mitten på höger öga..Och lika exakt tre närmare den yttre ögonvrån på det vänstra ögat..Enkel matematik för mig..Total summa:4..haha.Det var ju rätt enkelt eller.
Natten var bra även om jag var vaken till tre. Men det var mitt eget fel. Jag läste andra människors bloggar..Det är rätt så intressant många gånger..Då ser man att man är inte ensam i sin situation. Man ser också att man hanterar saker och ting olika beroende på hur man är som människa kanske. Men jag har väldigt stort utbyte av att läsa andras bloggar..En del sorgliga..Andra roliga och lättlästa.Läser gärna en blogg som heter enbart.blogg.se. Sen vaknade jag trots att jag var vaken länge ganska tidigt. Trixig mening det där.. Strax före åtta..Men jag slumrade till igen..Och gick upp strax före nio..Redan då blev det konstigt..För Moggie katts matskål var inte TOM..VA!!!! Det är inte ofta det händer inte.Han brukar jag vara mer än SVULTEN på morgonen.SÅ om jag ens tänker tanken att ge mig själv frukost först så går inte det hem så väl..fniss..Och då jag är en lydig kvinna så brukar jag ju alltid fylla upp hans skål först. Så icke idag då. Så jag kunde vackert göra MIN frukost..Det blev kaffe..keso med lite gräslök..en av ostpannkakorna jag gjorde häromdagen..På den la jag kaviar och ost..Jag vet..en salig blandning..Men gött var det..

Lägger in en "tjusig" bild på min "skojsvåger"..han är inte klok ibland. Men vi har väldigt roligt med honom ibland. Han kan ju få se sig själv här på bloggen..fniss..

Dagen har varit SÅ solig och fin och varm..Och vad gör då LENA.???JO istället för att gå ut och ta till vara denna underbart fina dag..så bestämmer hon sig för att NU ska det städas..haha..Ja fråga mig inte varför jag får såna vansinnesryck..Men jag är nu en gång sån att har jag bestämt mig för nåt så ska det göras IGÅR helst..Det är det allra bästa..haha.. Som tur är så har jag mått rätt så fint idag så jag skred till verket enveten som en terrier..

Dammade och dammsög ordentligt i storarummet. Där är det alltid fullt med små Moggiehår. Och i och med att man verkligen har "sitt liv" i vardagsrummen här i UK så är det alltid en del att ta reda på där. Men jag fick ordning på det också.Tvättade också två maskiner och hängde ut..hm..hm..(det där ser inte riktigt rätt ut va?)..Kan inte gärna hänga ut maskinen..haha.För att inte få någon svenska lärare på mig så menar jag NATURLIGTVIS att jag hängde ut tvätten..Men i vardagstal så säger jag att "jag tvättade en maskin och hängde ut"..Då förväntar jag mig att alla förstår min dåliga svenska..haha..Fast jag har sett värre exempel..TEX..Har nog säkert skrivit om det tidigare..Det ser så illa ut i MINA ögon när man läser ex."Där kommer en TILL bil."..Jag skulle vilja att man skriver "där kommer en bil till"..jag tycker att ordet TILL har idag hamnat på fel plats i många skrivna situationer. Jag kan inte minnas att jag fick lära mig att skriva så i skolan.:Men men..för all del.:En annan är ju nästan antik idag eller..dinosaur jämfört med alla unga som skriver så.fniss..Nu kom jag från ämnet rätt bra..haha.:Men det gör inget eller..

Här ovan syns min son Piba..på midsommar..hittade ingen bild på honom framifrån.I bakgrunden samma svåger som ovan..haha.Och tältet han envisas med att sova i när han kommer till ÅS..Får se hur det blir till jul om dom kommer om han ska sova i tältet då också..fniss...

Ja sen var det mitt rum som stod på tur.:Och idag var jag SÅ effektiv..Så samtidigt som jag tog ur lakanen ur sängen och dammade runt i rummet..Så talade jag med min kära vän och granne lilla Yvonne hemma i Grästorp:Det är hon som skickade alla fina tyger.Ja hon skickar allt möjligt fint till mig.Hon är en GOD GOD vän..

Vi pratade i femtio minuter::Sen blev det lite svårare att fortsätta med städerit.Så vi slutade..Då kom snabeldraken igång. Kort sagt så höll jag på med städerit till klockan var nästan två..Men då hade jag fått nog.Har lite kvar till imorgon:Men jag tyckte att jag skulle ut när det var så fint väder..Käre gubben hade ju redan varit ute i några timmar i den pyttelilla trädgården. Men det tar sig mer och mer..Sketasnyggt blir det..Kort kommer

Tog på mig fleecejacka..med KORTÄRMAD t-shirt idag..Kepsen på den underbart fjuniga skulten..Ser ut som vitt hår..inte så lockigt denna gång..haha.Men det växer..Tog mob.och lurar med mig och tänkte lyssna på musik..Då var det sport på radion här i UK:.OCH HUR roligt är det på en skala från ett till tio. När man inte är intresserad av sport och så lyssna till engelsk fotboll..NÄ det blev ingen musik..Men det blev den inofficiella stranden igen. Det är SÅ himla skönt att gå där.:inte så blåsigt heller där nere idag..Sen upp den vanliga vägen bakom kyrkan. Sen satte jag mig på en bänk och tittade ut över strandpromenaden..Och då kom det ett par och satte sig bredvid mig på bänken.

Ovan en bild på mitt rum hemma i Ås..Inte för jag vet om det är så roligt.Men jag tycker det är roligt att se..Är lite hemsjuk..fniss..

Jo det var ju paret och jag på bänken. Damen frågade om jag bodde här och det sa jag ju att jag gör. Själva bodde dom i Cramlington där jag bodde innan jag kom hit..Fast jag hade aldrig sett dom tidigare. Dom var golfare. Men dom var trevliga ändå..hahah::Nä jag skojade lite bara. Sen efter ett tag gick jag hemåt.För min tanke var att jag ska ju sy också. Vilket jag ännu inte har kommit mig för.:Och det blir inget ikvkäll heller..haha..Men jag har två änglar klara för stoppning imorgon.Kanske blir det skitväder så jag kan få gjort lite sånt imorgon då ..Har inte gjort så mycket mer idag..Jag har lagat till lite mat så klart..Och så har jag mediterat.:Vilket var himla skönt. Men det är svårt efter att jag har ätit.:För jag slappnar av så mycket ..SÅ ibland..läs idag..så hörde jag bara lite lösryckta ord av vad rösten på cd- n sa.fniss.:Jag låg där och dusade till i all min prakt..hahaha..Ingen fara skedd..Nu ska jag sluta för idag..Och gissa varför.:JO jag sitter i min säng med datorn på knät..Och Moggie katt ligger i min garderob som ser ut så här:

Han ligger på hyllan inne i garderoben..för det gillar han ..det också..och nu hör jag hur han skrapar på dörren..Så det är förmodligen middagsdags för honom nu..haha.:Bäst att släppa ut honom..Till nästa gång..Njut av livet..KRam/Lena Här sitter jag just nu och skriver..Och sover om några timmar..Hej svejs..