lördag 21 mars 2009

Lördag hos Barbro

Tjena tjena..Ja nu är jag här..Hela dagen har varit så härlig..Inte har jag haft ont..TACK käre GUD för det..Det är så underbart. Jag har lagat Pibas jeans..Sen har jag hämtat en mycket mycket bakfull JOhnnie inne i byn..Körde hem honom till Ås samtidigt som jag lämnade jeansen till Piba..Sen skulle jag tvätta bilen..SÅ det blev att åka till Barbro nästa..Och det gjorde jag..Fick bilen tvättad så fint så fint..Sen krattade jag gräset till Barbro..Ja det har varit så härligt..Vi åt kyckling med god sås och fullkornsris och en sallad..Nu sitter jag här..Ska åka och hämta Piba ikväll hos sin kompis och köra hem honom har jag lovat..Blir det lika fint väder imorgon ska jag ut till Barbro igen..Idag kände jag ...hör o häpna..att jag skulle vilja ha ett litet hus eller torp med en liten trädgård..Inte så att jag inte trivs här..Men jag har ingenstans att ta vägen när det är soligt ute..*ler*:.ingen altan..ingen gräsmatta...Jag är tacksam för att lägenheten är så jäklans fin..Men jag saknar som sagt något ute...(blir man aldrig nöjd eller?)..hahaha..
Syrran var ju här och det var jättekul..HOn hade med sig kort från MOgan..Bla. på vår båt som ligger uppe på land..ÄNNU:..Hon heter Fossil..Båten alltså..haha..
Ser att nye ägaren satt på solpanel..Håller på att reparera utsidan..Det var behövligt.Det skulle ju käre gubben och jag gjort den hösten när allt hände..haha..Så då slapp man ju det..Man får se det positiva med det också..haha..En bild till ..

Bilderna tog syrran när hon var på GC i Januari..Hon får till MOgan en dag..Så jag är så glad att hon fick lite bilder som jag kan njuta av..

I går for vi ju till revyn inne i byn..Först var vi hos Elsy o Göran och käka paj då..HOn hade gjort en ost och skinkpaj och en svamp och olivpaj..och jag salami och ost paj..Det var mycket paj kan jag säga..haha..Man blir ju så mätt av det också..Jag vädrade peruken..Och upptäcker att den är sönder på ett ställe..Kanske jag kan sy till det själv..Det har lossnat en remsa som liksom hänger ner..haha..Inte så kul..Men det går säkert att fixa till..Kan ju för all del ta med den till frissan som har hjälpt mig..Fast lite snopet att den är lite halvtrasig då..På måndag ska jag in på behandling igen då..Jag hoppas vid Gud att denna behandling tar och att det går åt rätt håll..

HÄr en bild på fyra generationer..Det är ju syrran då..och Mia hennes dotter...och så lilla Moa..och så pappa..Det är taget på ett ställe som heter Malmgården där pappa är ibland så hans sambo får lite avlastning..Pappa har med ålderns rätt börjat bli lite "glömsk"..Men det går rätt bra ändå..Han blir 83 i Augusti..så han är rätt ok för sin ålder tycker jag..
I måndags när jag var inne på scan så fick jag ju dricka kontrastvätska..plus att dom ska spruta in i kroppen när man är där..Och då är min nya port så bra så att man kan göra det genom den..Men NÄ...tror ni att personalen KUNDE använda den eller..NÄ DÅ...Jag sa att dom fick ringa upp till avd. så skulle INga komma ner och hjälpa dom att göra det..Nä vi försöker i armen tyckte dom..OK sa jag..Ni får ett försök..går inte det så ring avd..Ja nog blev det fler försök..Och kolla här då eller..
Nästa gång nån vill sticka i armen så ska jag inte gå med på det om Inga finns i närheten..hahaha..Helt onödigt att man ska se ut som på bilden..Syrran o jag hann med att gå ut en sväng första dagen hon var här..Då gick vi upp mot scout stugan..TOg lite kort där..
Ja nu har jag skrivit om allt och inget som händer i min underbara värld..Ja det har det varit idag ialla fall..Och annars med..för det mesta..haha.. Nu ska jag sluta för idag..Ska betala hyran och sen titta på tv tänkte jag..Till nästa gång...njut av livet..KRam Lena