söndag 14 december 2008

motions söndag

Hej kära goa ni. Tack för alla fina ord ni skriver till mig..Anne..Ia..Elle..syster yster..osv..Jag menar er alla. Det värmer mitt hjärta.Ia jag glömde ju skriva att doktorn faktiskt ringde..haha..Jag satt och väntade här i torsdags på Dr.Dark.Han ringde vid halv 8..Men jag vet att på torsdagar är han alltid först uppe på avd. där man får cellgift. Sen på em. har han kontroll på såna som kommer in och kollas var 3e månad osv. SÅ jag vet att på torsdagarna är han på sjukhuset och då har han mycket att göra. Men han är bra för han har alltid hört av sig. Så jag fick ju tala om att det kanske är på G igen då. Frågade honom om han kunde se nåt på scannen från okt. Men han kunde inte se att det var något då ovanför vaginal toppen. Han hade skickat med resultatet av scannen med mina papper till NÄL: Jag frågade om det är vanligt att denna cancern går till lungorna. Det är det inte..För jag har ju besvär mellan skulderbladen..och även mellan brösten..Det känns som om det är på insidan av revbensbågen. Så kanske sitter det där då..Får ju be att dom kollar det då. Han sa att jag skulle be dom kolla upp det här. Talade om att CA125 hade gått upp till 146..Det var 74 tror jag när jag hade fått behandlingen i sep. Så det har ju ökat..Ska se om jag får fingrarna ur och kan ringa NÄL imorgon och höra hur lång tid det tar innan jag får ett bestämt besked. Samt be om hjälp för ryggen och så.Jaja..Dr.Dark sa också att läkarna här kan ringa honom när dom vill för ytterligare upplysningar.. Han är bra Dr.Dark. Jag sa att OM det nu är så jäkla illa så vill jag ha behandling här denna gången.Och det är ok sa han..Tur det.
SÅ nog om det..Nu till min dag i går..(lördag)
Båda pojkarna jobbade. Johnnie var inne på Pibas jobb och snickrade i det som ska bli de nya lokalerna. Och Piba jobbade i affären.SÅ jag var själv: Och jag hade tänkt städa..Och för att få iväg alla tankar som poppar upp i skallen så tog jag chansen och städade JOhnnies rum..hahaha..Ja det ser ju som kom och hjälp mig och dö eller nåt..Så utan hans tillåtelse tog jag tag i det..Tog en bild hur det såg ut när jag började..hahaha..
Jag höll på i goda 3.5 timme..Jösses vad bröte..Fick dammat och flyttat om lite..Tvättade mattorna...bytte i sängen..Arrangerade om i hyllan ovanför..SÅ sen såg det ut så här..Och GISSA en som var nöjd när HAN kom hem..haha..Trodde nog han skulle bli lite glad..fniss..
skrivbordet får han göra själv. För jag hittade lite prylar i hyllan som jag inte visste vad jag skulle göra av.Så dom la jag på skrivbordet till honom...Kolla hyllan då..
Också lite skillnad. Har flyttat om rätt så rejält och hängt upp kablar och sånt i garderoben.Istället för löst i hyllan.Sen lite plast burkar som synes för allehanda bröte..Haha..Sen tog jag ett rejält tag på toan..SKam till sägandes så behövdes det..Gjorde inte det förra veckan..Det brukar jag vara noga med annars..Men nu är det GJORT:.sen gick jag vidare till köket..Fick upp julgardiner och kulor i dom..Jag har alltid det..Sen blev det lite kulor vid köksdörren..och vid dörren ut till stora ingången..Ser rätt så mysigt ut i mina ögon..Kika här.

Sen satte jag mig och kollade dansbandskampen. Och blev så himla besviken på Lidköpingsbandet Kindbergs..Vad har hänt med dom????För en sisådär 6 år sen hörde jag dom sist..Då var dom KANONBRA: Nu var det allt mer än slätstruket..Dessutom sjöng han falskt mer än en gång..Inte bra tycker jag..SYnd..

Idag då...Ja jag vaknade ju.:Tack käre Gud för det..Det betyder ännu en dag i detta livet..Blev besviken IGEN..Det töade ju..Så den vita snön var ju nu ett minne blott. Det har ju varit rätt fint de senaste dagarna..Även om jag inte är en stor älskare av vintern. Men jag tog mig samman..PUST..det var hårt..hahaha..

Ringde min vän Yvonne..SKulle hämta ägg där.:Så jag tänkte jag tar mig in till byn..Nu en bild..

Jag tog Pibas cykel in till byn..Och det var skönt att cykla..När jag kom fram till Yvonnes så var hon inte hemma..Haha..SÅ jag tänkte jag går till ICA då..Då kom hon ut därifrån..Så det löste sig fint. Hon gick med mig in så jag fick köpt två julkort. Ett till min vän THelma i UK..och ett till käre gubben som jag la i hans paket jag hoppas få ivägskickat imorgon..Sen köpte jag...HÖR OCH HÄPNA:..en bingolott..hahah:::Jag ska träffa Lotta Engberg ikväll på tv4+ tänkte jag..Klart jag vinner..ELLER????

Sen gick vi upp till Yvonnes då och satt där och tjatade lite..Fick recept på en sån himla god socker kaka med chokladsås och kokos..Så den kanske det blir till att baka nån gång..Sen tog jag då cykeln och trampade tillbaka till ÅS igen..SÅ jag har trampat cirka 16 kilometer idag..Utan att köra omkull..*ler*.Det var skönt att komma ut lite tycker jag..Sen var det dags att sätta igång en maskin med tvätt när jag kom hem..SÅ gjorde jag middag. Och nu är klockan tio i sex och jag har ännu en maskin tvätt att hänga innan jag kan sätta mig till ro..Så där har ni min helg i ett nötskal nästan..I morgon???Ja jag vet inte riktigt ännu..Det ger sig..Till nästa gång ....njut av livet.:Kram Lena.