onsdag 12 november 2008

onsdag dag/em

Hej hej..En ny dag mitt i livet. Visserligen är den grå och regnig..Men det gör inte så mycket.I dag var jag uppe mitt i natten IGEN. Vaknade före sex..men låg kvar i sängen och drog..och halvsov..sen hörde jag hur Johnnie kom upptassande till mig..Och det kan ni tänka er..om en 21 åring kommer upp till sin mamma på morgonen..DÅ är det nåt som är knasigt..Han var/är jättedålig. Igår em. fick han komma och hämta mig hos Anita..För det regnade ju hela em och det var meningen jag skulle tagit Pibas cykel hem..Men så blev det ju inte..Så jag fick vackert vänta hos Anita..Till Johnnie kunde hämta mig. Han kom direkt från jobbet..Så klockan var runt fem när han kom. Och då kände han att han började bli lite förkyld. Det tog väl bara en halvtimme efter vi kommit hem...så var han så himla förkyld..Och höger ögat värker och är alldeles rödsprängt..Inte har det blivit bättre idag..Han var inte säker på om han fått sågspån i ögat.För det yrde runt igår när han sågade..Men då skulle det ju ha gjort ont tidigare kanske..Han kan alltså inte ha ögat öppet..det rinner tårar hela tiden..och gör ont ute i kanten..SÅ i morse ringde morsan VC..och vi fick komma dit halv två idag..Läkarn kan inget se i ögat..Han tvivlade på att det kunde vara förkylningen som satt sig SÅ himla illa..Han ska tillbaka imorgon bitti.Så då får jag upp igen och köra iväg honom..Han kan ju inte köra själv heller..
I detta hus fick han hämta mig igår..Här bor min vän Anita..Stort fint hus. Vi hade ju en trevlig fin em...VI åt ostkaka och sylt..bröd och smör och ost..Vatten och kaffe..Härligt..Meningen var ju att jag skulle cyklat hem..Men det blev alltså inget av det..Så Anita fick fram lite gardiner som hon inte ville ha..Jättefina..som jag fick..Lite dukar..inte ville ha..men det ville jag..Ett par skor som hon inte kunde ha..Nästan nya..En jacka i mocka..Så det var rena julaftonen för mig. Hon har ALLTID så snygga gardiner..Så när hon erbjöd mig tre par så var det inte svårt att säga JA tack..Tänk vad bra jag har det va!!!!..FÖrst få en massa god mat..sen till på köpet få en massa fina gardiner..Hon hade kastat dom ..det vet jag..haha.Det gör inte jag..fniss..
oj då..ett något suddigt kök får jag säga..Men så här ser det ut..Fast inte så suddigt..haha..Tror det var skak i kameran..för inte kunde det väl vara så att det var skak i Lenas händer eller!!!!..Ja man kan inte lyckas jämnt..man får vara glad för det ändå..Ja..idag då..Har varit in till byn två gånger idag redan..och ska in en gång till..Först så fick jag köra storebrorsan då..Han passade ju på när bilen var hemma..Istället för att åka med västtrafik..så åkte han med Ås trafik..haha..dvs. jag eller Johnnie..Sen for jag in med Johnnie till doktorn då..Och sen ikväll får jag hämta Piba från jobbet..Dessemellan har jag tvättat två maskiner...Gjort min meditation...och bytt lakan..Lagat mat..Och stoppar klart 6 tomtar..Som jag nu ska börja klippa ut kläder till tänkte jag..Har inga nya kort idag..Det är liksom inte väder för det heller idag..Det är blött och regnigt och inte så skönt att gå ut och fota då..Men så blir det ibland..

HIttade ju en bild jag inte använt..Det tog jag hos Barbro i söndags när vi tränade..Det är hennes kök..Där satt vi och åt först och sen kom gitarrerna fram då..Och imorgon kommer hon hit..För på fredag är det dags att spela..Ja det går säkert..Det sitter väl i ryggraden..eller också inte..Fast nu för tiden är det inte så farligt om man gör bort sig lite..Det bjuder vi gärna på..Man är ju inte mer än människa..Det brukar alltid bli roligt för det mesta..

Har pratat med syster i THN också..Hon är lite lättare till sinnet idag..Hon fick ta bort sin hund igår. Han var så gammal och så dålig nu..Så det var det bästa att göra..Men nog är det svårt. Men man får vara glad att man FÅR hjälpa dom att dö..Tänk om man kunde få göra det med människor som lider och vill dö också..Men där är det konstiga regler..

HÄr är en bild som Yvonne har tagit nere i Forshall..Där hade dom nyligen ett ljusspel under en veckas tid.Det hade varit över femtusen människor runt promenaden och tittat på det..Och det är inte dåligt för att vara här i byn..Är lika vankel modig idag också..Jag ÄR SÅ HEMSJUK...undras om jag kan få käre gubben att flytta hit??? Tror inte det..Men jag VILL hem. Jag har bott i MOgan..som jag saknar..jag har bott i UK..men det är här som är hemma. Käre gubben vill stanna i sitt land..och jag vill stanna i mitt land..Hur löser man en sån grej..när ingen vill flytta på sig..Men man ändå vill vara tillsammans???Vilka konstiga problem jag skapar för mig själv..Men så känner jag..Och DET är inte lätt..Hur man än vänder sig så har man rumpan bak ..:-)

Ja det löser sig säkert på ena eller andra sättet..Nä..nu ska jag fortsätta med mina tomtar så jag får klart dom..Har en ängel till också som ska iväg..Till nästa gång..njut av livet..Kram Lena. Ytterligare en sommar bild från Forshall av Yvonne