fredag 19 december 2008

satt mig ner äntligen

God fredag em eller tidig kväll. Nu har jag slagit mig ner i soffan. Har varit i gång hela dagen..Jag gick upp strax efter åtta..Och sen tar det ju sin gilla tid innan jag har vaknat..Så man kan väl säga att jag kom igång strax efter tio då..Då var jag och röjde i Pibas rum..Det behövdes det också..Menar ju att jag tog Johnnies förra helgen. Men imorgon kommer ju syster yster d.ä och svågern Larsson som jag kallar honom. Och Larsson ska ligga i Pibas säng..Så det är ju trevligt om det är rent och fint så att säga. Så idag har det inte blivit någon cykeltur..Och då har det ju varit fint och soligt hela dan här..haha..Tog några fina bilder när jag gick till postlådan..Solen stod så lågt på himlen och det var ett sånt tillfälle när jag kunde SE att det HÄR blir nog bra..Ta en titt här.
Tog mot solen igen på denna bild ovan här..Sen tog jag en igen på lagårds gaveln. Har nästan haft en liknande tidigare..Men det är en annan bild..Också bra tycker jag.
Sen när jag kom tillbaka så tog jag tag i nedervåningen..Jag har ju haft granen stående i en vecka här i loungen för att Missan ska vänja sig..Har ju plastgran..Ja bekväm är jag ju ..Det skäms jag inte alls för...fniss..Så på detta viset har granen stått då..
NU kom nämnda katt in och naturligtvis så såg hon att det var nåt som hänt.Så hon ställde sig på soffkanten som syns..Och luktade.Det har jag lärt mig att får dom lukta så brukar det gå bra..Ialla fall med Moggie katten..Så jag lyfte upp Missan här också nu så hon fick lukta ordentligt..Sen får vi se hur det blir då..haha..Jag brukar ha granen i rött och vitt ..Vita smällkarameller som har hängt med i säkert 20 år..Och så röda kulor med röda band i..och så lite glitter och lite annat..Ha..inget av det i år..Antar att alla möss i den närmaste omgivningen har haft party på vinden..Fanns inte en hel smällkaramell..haha..Fick slänga alla..ALLA!!!! och en del kulor med band i ..ja där var banden avgnagda..Men det gör inte så mycket för jag har MASSOR med röda kulor..haha..Men det ser så tomt ut utan de vita smällkaramellerna..hahaha..Men så här blev det till slut ialla fall..

Det känns inte som vanligt..Men inget är ju som vanligt heller för den delen..fniss..

Har också fått upp tomtarna.Men det tog jag inga bilder på..Har också hunnit med att prata i tel flera gånger..haha..Pratat med båda Yvonnarna..båda mina systrar..Och så har jag dessutom hunnit laga lite mat till mig..Gjorde lite spenat soppa till mig ..Med vegetarisk korv i ..och så ett par ägg..Det var smarrigt..Det har tagit så gott som hela dagen då..Så nu känns det riktigt härligt att sitta här i soffan..När pojkarna kommer hem så ska jag dessutom ta ett glas rött vin..För det har jag inte gjort på länge..Och idag känner jag för det..Då gör jag det också..

Får se om det blir något bloggat imorgon..Jag skulle inte tro det..Men misströsta inte..Jag återkommer på söndag då..Till dess...njut av livet ..kram Lena