måndag 15 september 2008

SÅ LEDSEN

Måste skriva lite..Jag är så LEDSEN..SÅ LEDSEN..jag har följt en blogg som en ung tjej i min hemstad har skrivit om sin kamp mot cancern..HOn fyllde 20 i Maj..
I dag fick hon ge upp sin kamp. Och hon har varit en STOR TRÖST för både mig och andra som har följt hennes blogg och kamp. Jag tänder ljus för denna modiga stora lilla tjej idag..Och mina tankar är hos hennes anhöriga..Jag gråter:-(--

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inga ord finns när sådant händer.
varma tankar till hennes Familj. o vänner...
"varför måste det finnas denna dumma o fula cancer."

..hoppas innerligt en dag att med forskning o kunskap ska det finnas bot .Att ingen ska behöva lida och ryckas bort från denna jord.
Min egen syster var bara 29 när hon lämnade oss för ett antal år sedan..så jag kan verkligen förstå alla som är i denna situation..

kram från Cina

fossilla sa...

Cina..ja det är så ofattbart.Så ung o så ryckas bort. HOn var SÅ stark o modig..Hon behöver ialla fall inte ha ont. Och tänk att dom får ha lite roligt och många klokord från henne i himlen.KRam Lena

Anonym sa...

Hej!Har också följt Maddes kamp och det anhörigas förstås. Jag satt och grät i går fast jag inte kände henne heller. Borde haft hela livet att leva men var finns rättvisan i detta???? Hon var enastående, peppade oss alla tror jag som läste hennes blogg.
Hoppas att det är ok med dig och att du mår så bra som du bara kan. Du har en härlig humor när du skriver, man får sig faktiskt några goa skratt mitt i allt elände.
Kramar från Aneth

fossilla sa...

Hej Aneth..Ja hon var fin tjejen.Läste alla fina ord hennes mamma skrev också:Så rörande så vackert och fullt av kärlek.Att det kan bli en sån vacker upplevelse också är svårt att förstå.Kul du tycker om det jag skriver..Livet blir inte roligare än vad en gör det till.haha..Får ha lite kul med..vi hörs..Kram Lena