tisdag 7 oktober 2008

förklaring

Hej igen go vänner..Ville bara tala om att jag har lagt in så jag granskar alla kommentarer nu..För jag fick en oönskad..och nu försöker jag få ut alla..haha..Jag har inte gjort det förut..så jag hoppas att ingen av kommentarerna jag hade försvinner..Men om det är så att någon är borta..så är det jag som har strulat till det..SOm vanligt så skriver jag svar till er i kommentarerna också..Kram Lena

5 kommentarer:

Gullan sa...

Anade nästan det. Ibland har jag oxå funderat på det men nej, än så länge får det vara öppet hos mig, men det är trist om folk är elaka tex.....men jag är ju en sån elak jävel själv så jag får la tåla lite tänker jag :)
Fast jag är ju bara elak mot dom som förtjänare det.....eller iaf dom som JAG tycker förtjänar det....fast att gå in på andras bloggar och göra elaka kommentarer det gör jag inte.

Anonym sa...

Hej!
Vad härligt att höra att allt var bra på scanningen. Och härligt att höra om en liten "yrsel", det kan vara riktigt roligt ibland, speciellt när det bara blir så liksom.
Jag skrev en kommentar till den där promenaden och sen när jag tittade var den inte där men idag när jag tittade så fanns den igen så något konstigt var det kanske. Tråkigt när folk ska jäklas. Ja det finns folk till allt det bara är så.
Skönt att höra i alla fall att du är ok så det är väl bara att säga välkommen hem till Sverige.
Ha det så gott och kramar. Aneth

fossilla sa...

Hej Missen..Jag fick väl inget elakt men en jäkla annons..o d vill jag inte ha..Inte bland kommentarerna..Men jag får se hur jag gör..Om jag tar bort det igen eller ej..det ger sig..Hur har din dag varit idag.har inte varit inne hos dig ännu..Blir en senare fråga.Kram Lena

fossilla sa...

Hej Aneth.Ja jag blev så glad o tacksam när jag fick höra att det är ok för nu. Det är ju ingen garanti när man är i denna situationen du vet.Nä d var ingen som jäklats med kommentarerna..Mendet hade kommit dit en jäkla annons hux flux..o jag vill inte ha nåt sånt i min blogg.Jag har annonser där jag vill.men sannerligen säger jag eder..ahaha..I kommentarerna ska jag inte ha dom...Nu ska jag skriva..Kram Lena..

Anonym sa...

Tomtarna är ju jättesöta, glöm ej att ta med några hem. Nu kan jag planera för din vistelse hos oss i Hjo, det kommer inte att bli en lugn stund för vi ska hinna med mycket. Vi ska till vår kära healer, hälsa på min mor, vi ska till kyrkan 1:a advent där vi i kören ska sjunga adventssånger för dig så du får "tuppaskinn". Vi ska även hinna med en mässa i kyrkan också o vi ska naturligtvis gå till "Hem o Hobby" o handla. Men du vet hur det kan bli, vi kanske bara sitter o pratar dagarna i ända i stället ha ha ha. Kram